Verhuur van geluidsinstallaties
& klankapparatuur in Poperinge.

Bij VLS-solutions begrijpen wij dat uw evenement een one-off event is, het is erop of eronder. Daarom worden alle klankapparaten dubbel gecheckt: voor de verhuring testen we de klanktechniek toestellen en na afloop van uw evenement krijgen ze een onderhoudsbeurt. Zo verzekeren wij u een kraakheldere klank op uw evenement.

DJ installaties, meer dan een discobar.

Bij dj installaties denkt men al snel aan een klassieke discobar met draaitafels en cd spelers om een dansfeest te organiseren, maar ook om een evenement met meerdere sprekers vlot te laten verlopen gebruik je een mengtafel. DJ mengpanelen beschikken over een voorversterker zodat het lage uitgangsniveau van een laptop of smartphone verhoogd wordt. Dit met als resulaat: een mooie klankkwaliteit van uw videopresentatie of playlist. Wij bieden zowel voordelige dj sets voor kleinere evenementen en privé feesten als de state-of-the-art Pioneer Nexus DJ installatie voor grote fuiven en professionele evenementen in Poperinge en Reningelst, Krombeke, Proven, Roesbrugge-Haringe, Watou. Als u niet zo vertrouwd bent met klankapparatuur helpen wij u graag de geschikte installatie uitkiezen.

Luidsprekers, baskasten & speakersd om te knallen.

Om de klank zo goed mogelijk over de locatie te verdelen koppelen we de afspeelapparatuur van uw keuze aan hoogwaardige luidsprekers. Het type evenement en de grootte van de locatie en zijn akoestische eigenschappen bepalen de keuze van de geluidsinstallatie. Wij beschikken over compacte luidsprekers voor kleine evenementen, als complete geluidssets met mooie stereo geluidsverdeling over verschillende topspeakers en baskasten of subwoofers. Niet zeker welke luidspreker voor uw evenement van tel is? VLS-solutions biedt u graag advies op maat.

Live PA service in harmonie

Om uw klankversterking vlot te laten verlopen bieden wij professionele PA service tijdens uw evenement. Huur onze geluidstechnici voor geluidsondersteuning tijdens uw conference, muziekconcert, theatervoorstelling,… zodat niet alleen uw gasten maar ook uw performers zich gehoord voelen. Wij zorgen voor de koppeling van ons professioneel PA systeem en alle bekabeling van de microfoons, mengtafels, en verdelen tijdens het optreden de klank over de verschillende monitors, versterkers en baskasten.

Klanktechniek in Poperinge

Of het nu gaat over losse speakers verhuren of live PA ondersteuning bieden, wij zijn uw partner voor geluidsondersteuning in Poperinge en Reningelst, Krombeke, Proven, Roesbrugge-Haringe, Watou.

10 jaar ervaring in de sector garandeert u kwaliteitsservice en professioneel technische ondersteuning, aan de juiste prijs. De goederen kunnen afgehaald worden in ons magazijn in Torhout of wij leveren, installeren en bedienen de klankapparatuur voor u in Poperinge.