Verhuur van lichtinstallaties
& lichtapparatuur in Lichtervelde.

Bij VLS-solutions begrijpen wij dat elk evenement uniek is. Daarom wordt alle lichtmateriaal dubbel getest. De lichtapparatuur wordt altijd eerst getest en goedgekeurd voor de verhuring en na afloop krijgen de verlichtingstoestellen een onderhoudsbeurt. Zo garanderen wij een feilloze werking van al ons lichtmateriaal, om te shinen op uw grote dag.

Verhuren van lichtsets & lichtbruggen

U zoekt lichttechniek voor een stijlvolle belichting van uw B2B event, een intieme romantische ambiance op uw tuinfeest of beams die uw gasten al van ver lokken naar een adembenemende lichtshow in Lichtervelde & omgeving? VLS-solutions voorziet u van kwaliteitsvolle lichtapparatuur in alle maten en gewichten. Met conventioneel licht voor zaalverlichting, profielspots of theaterspots, plaatst u sprekers of producten in de schijnwerper. Lichtslingers transformeren de omgeving snel om tot een stijlvolle feestlocatie. Intelligent licht neemt uw genodigden mee op de maat van de muziek. Wij verhuren losse spots of compacte lichtset met lichtstatief en T-bar, professionele lichtbruggen tot truss towers en constructies met wind-up statieven of ophanging aan de dakconstructie met steels en takels.

Lichteffecten, lasers & stroboscoop

Om de gekozen ambiance te versterken gebruikt u lichteffecten. Moving heads bewegen programmeerbaar. Lasers projecteren kleurrijke patronen. Extreem krachtige stroboscopen geven jouw party Gigaflashes. De ledrotor biedt ventilatie én een licht spektakel in één klap. De rookmachine maakt al die lichteffecten nog zichtbaarder. U kent deze effecten wel uit het theater of de discotheek, maar ook voor de onthulling van een logo of presentatie van een nieuw product geven ze uw evenement extra cachet.

Blacklight & Glow in the dark.

UV blacklight verlichting licht wit en fluorescerende kleuren op. Het feestelijk gebruik ontstond vanuit de GOA danscultuur waar een feeëriek decor altijd erg belangrijk was. Nu wordt dit bijzonder effect ook toegepast bij sportevenementen, kinderfeestjes, thema diners en dresscode party’s allerhande. Overal waar een glimlach aan te pas komt, betovert Glow in the dark met zijn UV-oplichtend effect.

Lichttechniek in Lichtervelde

Als u niet zo vertrouwd bent met lichttechniek kunnen wij u helpen met de keuze van de te huren materialen. Dit voor enkel verhuur van losse lichtapparatuur tot het uitwerken van de gehele audiovisuele opstelling. Wij zijn uw leverancier voor het huren van lichtinstallaties en verlichtingsapparatuur in Lichtervelde & omgeving.

Met meer dan 10 jaar ervaring zal u een uitstekende service en professioneel advies ontvangen, aan een correcte prijs-kwaliteit verhouding. U kunt de goederen afhalen in onze stockageruimte in Torhout of wij leveren, installeren of bedienen de lichtopstelling voor u in Lichtervelde.